Maskerader åt folket! .
KalmHansen AB

Klubb Kaka

Denna högt ärade inrättning önskar er välkomna

Login

Log into My Club Site

Log into My Club Site
 


 

Recent news

2012-03-13      BOLLYWOODKAKAN 5:E MAJ 2012!

JAAAA! Nu är det äntligen, äntligen dags igen för KLUBB KAKA! Får vi lov att, stolta som nyblivna föräldrar, presentera BOLLYWOODKAKAN. Okej okej, lugna er nu. "När?" undrar ni först såklart. Jo, lördagen den 5e maj klockan nio på kvällen. "Jammen hur" fortsätter ni. Vaddå hur? Maskeraden äger rum nere read more »

2011-11-17      MUSIKALKAKAN 3E DECEMBER.

Det är dags igen för Klubb Kaka-maskerad. Vi var själva förvånade när vi plötsligt började diskutera ytterligare en kaka innan årets slut. Den här gången träffade vi några musiker som var extra intresserade av just musikaler och efter det samtalet belv Musikalkakan ett faktum nästan direkt. Lokalen är Rindi nere read more »

2011-08-22      RYMDKAKAN 10 SEPT!

På Rindi som vanligt. Inga konstigheter. Världen kommer aldrig att vara sig lik efter detta. Vi öppnar klockan 8 och alla över 18 får vara med. Maskerad med Rymdtema, liveband och hela kaka-atmosfären! Sweet Love Ses på lördagen den 10e september. Och komihåg att det inte bara är för studenter read more »

2011-02-11      CIRKUSKAKAN 2.0!

Nästa Klubb Kaka kommer att äga rum på lördagen den 26e mars 2011 och det kommer, för första gången i klubbens historia, bli ett tema i repris. Cirkuskakan kommer till Visby och det kommer, gott folk, bli en helt fantastisk afton! Vi håller till nere på Rindi i Almedalen. Öppnar read more »

2010-09-09      SUPERHJÄLTEKAKAN

Den 9e oktober är det äntligen dags igen för Kakan att komma till Visby. Denna gång iklädd spandex från topp till tå! Det blir en Superhjältesaga som vi sent skall glömma. Vi har legat och lurat länge på det här och det känns nu hur fräscht och underbart fantastiskt som read more »

Read all news articles »

Upcoming Events

View all events »